Cap d’un guerrer de Xi’an

antoni lafayette

Encara que hi ha referències molt antigues sobre el principi del te i que ja es bebia habitualment, ningú està segur del seu origen exacte. L’ús del te com a beguda es va registrar per primera vegada en els clàssics xinesos Shennong Ben Cao Jing, l’autor és Shennong exactament. Ja era una beguda comuna durant la Dinastia Qin (200 aC) i es va fer molt popular durant la dinastia Tang, quan es va estendre a Corea i Japó.
L’exèrcit de guerrers de terracota es troba dins del mausoleu del primer emperador de la Xina, Qin Shi Huangdi, iniciador de la dinastia Qin (221 aC – 206 aC) El van descobrir parcialment uns camperols el març del 1974 mentre feien unes obres hidràuliques a prop de la ciutat de Xi’an, província de Shaanxi, República Popular de Xina.
Cap d’un guerrer de Xi’an, il·lustració d’Antoni Lafayette.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.